Of zoals ze in Frankrijk zeggen “chambres d’hotes”. De ruime kamers liggen allemaal op de begane grond met een directe toegangsdeur naar buiten. Daardoor heeft u meer privacy heeft en hoeft u niet de trap op. De kamers zijn 25 m2 en hebben allen eigen sanitair, een inloopdouche, een wastafel en een apart toilet.

  • Kamer Beauregard

De kamers Bajou en Mont Vallier hebben beiden een lits-jumeaux bed van 180×200 cm. De romantische kamer Beauregard heeft ook een lits-jumeaux bed van dezelfde afmeting. Het is echter ook mogelijk deze kamer te huren met 2 losse bedden van 90×200 cm. Onze familiekamer Toulouse is ingericht met een stapelbed en een 2 persoons-bed. Uiteraard zijn ook al deze matrassen 200 cm. lang.

  • Alle kamers hebben eigen sanitair

Na een heerlijke nachtrust – u zult versteld staan hoe rustig het hier nog is – serveren wij u een heerlijk ontbijt. Uiteraard met vers gebakken stokbrood en een heerlijk croissantje.

  • Zwemmen met uitzicht op de Pyreneeën.

Ons heerlijke ruime zwembad van 6 bij 12 m (diepte 1,5 m.) en het terras staan uiteraard ook tot uw beschikking. Lekker zwemmen met uitzicht op de Pyreneeën, heerlijk loungen op het terras of met een boekje onder de hangar met datzelfde uitzicht…. Het echte genieten in Frankrijk!

Verwenarrangement

Kom volop genieten van uw vakantie en van het bourgondische leven in Frankrijk! Maak  gebruik van ons heerlijke verwenarrangement.

Voor de speciale prijs van € 849,= voor een weekje voor 2 personen. Verblijf in één van onze kamers, geniet ‘s morgens van een heerlijk ontbijtje en schuif ‘s avonds aan bij ons voor het diner.

Wij serveren een afwisselend 3-gangen diner met in de zomer uiteraard ook 1x per week een BBQ. In alle gevallen zullen we jullie laten meegenieten van de geweldige verse producten uit deze streek.  Wijn en koffie of thee zijn daarbij ook inbegrepen. Kortom een weekje half-pension voor twee personen voor de speciale prijs van € 849,=.

Kom genieten in Frankrijk!