Ferme Beauregard ligt centraal in de Pyreneeën, iets ten zuiden van de stad Toulouse.

Een minder bekend en minder toeristisch gedeelte van Frankrijk, maar bij ons kan het nog echt heerlijk stil zijn! Je ruikt de natuur nog en s’avonds is het zo donker dat je geniet van een prachtige sterrenhemel… Als de maan klein is zie je zelfs de Melkweg!

Actief bezig zijn op vakantie

Als u van wandelen, fietsen of mountainbiken houdt hebben wij mooie routes voor u beschikbaar. Zelf wandelen we graag met een groep mee.

Maar ook voor klimmen of kanovaren zijn er mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op onze Pyreneeën actief pagina, en bij een bezoek aan ons helpen we u natuurlijk ook graag nog verder.

Markten

Ook altijd heel populair zijn de locale marken; velen nog met een hoog hippiegehalte! Als u wilt is er bijna elke dag van de week een leuke markt in de buurt. Kijk even op onze Pyreneeën pagina Markten voor meer informatie.

Cultuursnuiven of lekker shoppen

Steden en dorpen zijn er in alle maten en soorten. Grote steden als Toulouse en Carcassonne, beiden op ca een uurtje van ons, met een eigen vliegveld, zodat u ook heel relaxt naar ons kunt vliegen en hier een autootje huren.

Toulouse is echt aan te raden als u van een mooie grote stad houdt en ook de Cité van Carcassonne, een Unesco erfgoed, is een ‘must-do’. Maar vergeet ook niet de vele kleinere steden, zoals Mirepoix en Foix, onze regionale hoofdstad.

Of de vele kleinere plaatsen, Camon, Rieux Volvestre of Le Mas d’Azil. Veel van de plaatsen hier in de buurt hebben een katharenverleden. Dat kun je vaak nog duidelijk waarnemen in de oude gebouwen zoals kastelen en/of kerken.

We hebben er al meer over geschreven op onze Pyreneeën pagina steden en dorpen en Pyreneeën pagina cultuur en natuur, en we kunnen u er zelf nog veel meer over vertellen.

  • Grotten kerkje Vals

Wat is er nog meer te doen

Dit zijn in het kort enkele tips om te zien en doen in de omgeving, maar er is uiteraard nog veel meer te doen. Kijk daarvoor alvast verder op onze Pyreneeën pagina. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, en wij helpen u graag verder.

Wij zouden het leuk vinden u op onze prachtige vakantiestek te mogen ontvangen en u meer van onze omgeving te laten ontdekken.

Alvast heel veel plezier op onze Pyreneeën pagina, en à bientôt??!!