Een ander leven in Frankrijk.

Leven in Frankrijk en wel op Ferme Beauregard! Wij, Mitzi en PP, zijn in februari 2006 definitief naar Zuid Frankrijk vertrokken. Om een ander leven in Frankrijk te beginnen. Zoals in “Het roer om” of “Ik vertrek”, programma’s waar wij van smulden! Ook al wisten we dat ze niet allemaal even reëel waren, het kan dus echt!

Wij zijn verliefd geworden op een oude Ariegeiose boerderij uit 1870, met een geweldig uitzicht op de Pyreneeën, een echte droomplek in Frankrijk.

Na jaren bouwen zijn we inmiddels echt klaar en hebben al ruim 10 jaar gasten in onze huisjes en een kleine 10 jaar in de kamers. Daarnaast koken we elke dag voor onze gasten.

Voor het echte franse gevoel in Frankrijk serveren we het diner aan een lange tafel in de tuin: eten met uitzicht op de Pyreneeën. Wie wil dat nu niet??

En als het weer het dan toch een keer niet toelaat, eten we in ons gezellige restaurant. Dit was vroeger de oude hangaar waar de strobalen lagen, iets dat in de uitstraling nog kan worden beleefd.

Wandelen in de omgeving

We vinden het ook heerlijk om met onze gasten samen te wandelen. Inmiddels hebben we een aantal leuke wandelingen verzameld. Zowel direct vanuit ons huis als verderop in de Pyreneeën bijvoorbeeld.

Elk jaar komen er weer mensen genieten van onze mooie plek en het is zo leuk dat velen regelmatig weer terug komen. Het is altijd weer leuk om te horen (en ook een groot compliment vinden wij!) dat onze gasten zich ‘een beetje thuis op vakantie’ voelen….

Buiten het seizoen genieten we zelf ook van al het moois en lekkers dat Frankrijk te bieden heeft. Met onze camper gaan we nog wel eens op pad, en doen zo weer nieuwe ideeën op voor het seizoen. En niet te vergeten: nieuwe receptjes!! Heel vervelend om deze zelf dan te ‘moeten’ proeven..

Kortom: we genieten in Frankrijk!!