Indien uw vakantie niet kan plaats vinden doordat vanwege het Corona virus de grenzen dicht zijn of er niet gereisd mag worden, of dat wij niet open mogen, zal er kosteloos geannuleerd worden en krijgt u uw betaling terug.

Tarieven voor 2022:

Kamers, chambres d’hôtes (incl. ontbijt)

Bij verblijf van minimaal 3 nachten:

1 persoon € 85,- per overnachting.
2 personen € 89,- per overnachting.
3 personen € 119,- per overnachting.
4 personen € 145,- per overnachting.

Bij verblijf van 1 of 2 nachten eenmalige toeslag van € 15,=.

Restaurant, table d’hôtes

Het is mogelijk iedere dag bij ons aan tafel mee te eten. We bieden een 3-gangen menu of een BBQ in de zomer, voor € 27,50 p.p. (incl. wijn en koffie).

Tijdens uw verblijf houden we op de hoogte van onze plannen, waarbij we altijd rekening houden met persoonlijke wensen.

Verwenarrangement

Kom volop genieten van uw vakantie en van het bourgondische leven in Frankrijk! Maak  gebruik van ons heerlijke verwenarrangement.
Voor de speciale prijs vanaf €849,= voor een weekje voor 2 personen. Verblijf in één van onze kamers en geniet ‘s morgens van een heerlijk ontbijtje en schuif ‘s avonds aan bij ons voor het diner.

Wij serveren een afwisselend 3-gangen diner met in de zomer uiteraard ook 1x per week een BBQ. In alle gevallen zullen we jullie laten meegenieten van de geweldige verse producten uit deze streek.  Wijn en koffie of thee zijn daarbij ook inbegrepen. Kortom een weekje half-pension voor twee personen voor de speciale prijs van € 849,= in de maanden mei, juni en september en voor € 895,= in juli en augustus.

Algemene en Betalingsvoorwaarden

Voor de kamers geldt een huurperiode vanaf ’s middags 16.00 uur tot de volgende dag 10.00 uur.
[indien u eerder gebruik wil maken van de kamer, i.v.m. bijvoorbeeld files, vraag dan naar de mogelijkheden. We rekenen hiervoor een toeslag van 35% van de kamerprijs.] Voor de kamers geldt als aanbetaling 50% van het huurbedrag bij boeking, de resterende 50% dient voor aankomst ook te zijn voldaan. De kamers zijn inclusief beddengoed en overig linnengoed.

De huurperiode voor een huisje is van zaterdag 16.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur. De huur van het huisje is inclusief beddengoed, maar exclusief overig linnengoed zoals bijv hand en thee doeken e.d. De reservering voor een huisje is definitief als de aanbetaling van 30% van de huur door ons is ontvangen, en u van ons per mail een bevestiging heeft ontvangen. De resterende 70% van het huurbedrag voor het huisje dient te zijn voldaan op de overeengekomen datum, zoals gecommuniceerd per mail en/of in het huurcontract.

De borg voor een huisje is € 250,= en dient vooraf overgemaakt te worden. Wij controleren voor uw vertrek samen met u het huisje en is deze o.k. bevonden storten wij u binnen een week uw borg terug.

De schoonmaakkosten voor de huisjes bedragen € 75 en dienen voor aankomst te zijn voldaan.

Huisdieren altijd in overleg, en op het terrein ten alle tijden aangelijnd te zijn, niet in en rondom het zwembad en mogen ook niet alleen gelaten worden. Wij vragen hiervoor een toeslag van €9,50 per dag per dier.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.

Indien u gebruik wilt maken van een aanbieding of verwenarrangement, dient u dit bij uw boeking aan te geven.

Binnen en op de terrassen mag er niet gerookt worden.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan of door de gasten.

Annulering

Indien uw vakantie niet kan plaats vinden doordat vanwege het Corona virus de grenzen dicht zijn of er niet gereisd mag worden, of dat wij niet open mogen, zal er kosteloos geannuleerd worden en krijgt u uw betaling terug. Bij overige annulering (door de huurder) langer dan een maand voor de dag van aanvang van de huur blijft de aanbetaling verschuldigd. Bij annulering (door de huurder) minder dan een maand voor de dag van aanvang van de huur is daarnaast het verschil tussen de huur en de aanbetaling nog steeds verschuldigd. Wij houden ons daarnaast het recht voor na bericht over annulering direct pogingen te mogen ondernemen het huisje/kamer opnieuw te verhuren.