Indien uw vakantie niet kan plaats vinden vanwege het Corona virus, doordat de grenzen dicht zijn of er niet gereisd mag worden, of dat wij niet open mogen, zal er kosteloos geannuleerd worden en krijgt u uw betaling terug.

Tarieven voor 2021:

Kamers, chambres d’hôtes (incl. ontbijt)

Bij verblijf van minimaal 3 nachten:

1 persoon € 75,- per overnachting.
2 personen € 79,- per overnachting.
3 personen € 109,- per overnachting.
4 personen € 135,- per overnachting.

Bij verblijf van 1 of 2 nachten eenmalige toeslag van € 15,=.

Restaurant, table d’hôtes

Het is mogelijk iedere dag bij ons aan tafel mee te eten. We bieden een 3-gangen menu of een BBQ in de zomer, voor € 27,50 p.p. (incl. wijn en koffie).

Tijdens uw verblijf houden we op de hoogte van onze plannen, waarbij we altijd rekening houden met persoonlijke wensen.

Verwenarrangement

Kom volop genieten van uw vakantie en van het bourgondische leven in Frankrijk! Maak  gebruik van ons heerlijke verwenarrangement.
Voor de speciale prijs vanaf € 849,= voor een weekje voor 2 personen. Verblijf in één van onze kamers en geniet ‘s morgens van een heerlijk ontbijtje en schuif ‘s avonds aan bij ons voor het diner.

Wij serveren een afwisselend 3-gangen diner met in de zomer uiteraard ook 1x per week een BBQ. In alle gevallen zullen we jullie laten meegenieten van de geweldige verse producten uit deze streek.  Wijn en koffie of thee zijn daarbij ook inbegrepen. Kortom een weekje half-pension voor twee personen voor de speciale prijs van € 849,= in de maanden mei, juni en september en voor € 895,= in juli en augustus.

Algemene en Betalingsvoorwaarden

Indien uw vakantie niet kan plaats vinden vanwege het Corona virus, doordat de grenzen dicht zijn of er niet gereisd mag worden, of dat wij niet open mogen, zal er kosteloos geannuleerd worden en krijgt u uw betaling terug.

De huurperiode voor een huisje is van zaterdag 16.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur.

Voor de kamers geldt een huurperiode vanaf ‘s middags 16.00 uur tot de volgende dag 10.00 uur.

Wilt u eerder gebruik maken van de kamer bijvoorbeeld om files te vermijden? Vraag dan naar de mogelijkheden voor het langer huren van de kamer. We rekenen hiervoor een toeslag van 35% van de kamerprijs.

De reservering voor een huisje is definitief als de aanbetaling van 30% van de huur door ons is ontvangen. U ontvangt van ons per mail een bevestiging. De resterende 70% van het huurbedrag voor een huisje dient te zijn voldaan op de datum die in de mail ook wordt genoemd.

Voor de kamers geldt als aanbetaling 50% van het huurbedrag. De resterende 50% dient voor de aankomstdatum te zijn overgemaakt, ofwel kan bij vertrek contant worden afgerekend.

Bij annulering door de huurder

– langer dan een maand voor de dag van aanvang van de huur: de aanbetaling blijft verschuldigd

– minder dan een maand voor de dag van aanvang van de huur: het verschil tussen de huur en de aanbetaling is nog steeds verschuldigd.

Wij houden ons daarnaast het recht voor om na uw bericht over annulering direct pogingen te mogen ondernemen het huisje/kamer opnieuw te verhuren.

Wilt u gebruik maken van een aanbieding of ons verwenarrangement? Laat ons dit dan vooraf bij uw boeking weten.

Borg/overige kosten

De borg voor een huisje is € 250,= en dient vooraf overgemaakt te worden. Wij controleren voor uw vertrek het huisje en maken het huisje schoon en is deze o.k. bevonden storten wij u uw borg terug.

De huur van een huisje is inclusief beddengoed, maar exclusief € 60 aan schoonmaakkosten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan of door de gasten.

Wilt u uw huisdier meenemen op vakantie? Dat kan, altijd in overleg. Op het terrein moeten ze altijd aangelijnd zijn, ze mogen niet alleen worden gelaten in het huisje of de kamer en: geen huisdieren in en rondom het zwembad. Wij vragen een toeslag van €9,50 per dag per dier.

Binnen en op de terrassen mag er niet gerookt worden.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.