Tarieven voor 2019:

Kamers, Chambres d’hotes (inclusief ontbijt)

Bij verblijf van minimaal 3 nachten:

1 persoon € 70,- per overnachting.
2 personen € 75,- per overnachting.
3 personen € 105,- per overnachting.
4 personen (familiekamer Toulouse) € 130,-per overnachting.


Bij verblijf van 1 of 2 nachten eenmalige toeslag van € 15,=.

Restaurant, Table d’hotes

Het is mogelijk iedere dag bij ons aan tafel mee te eten. We bieden een 3-gangen menu of een BBQ in de zomer, voor € 27,50 p.p. (incl. wijn en koffie)
Voor kinderen tot 12 jaar rekenen we € 17,50 p.p en voor kinderen tot 18 jaar € 23,50 p.p.


Tijdens uw verblijf houden we op de hoogte van onze plannen, waarbij we altijd rekening houden met persoonlijke wensen.

Verwenarrangement

Kom volop genieten van uw vakantie en van het bourgondische leven in Frankrijk! Maak  gebruik van ons heerlijke verwenarrangement.
Voor de speciale prijs van € 849,= voor een weekje voor 2 personen. Verblijf in één van onze kamers en geniet ‘s morgens van een heerlijk ontbijtje en schuif ‘s avonds aan bij ons voor het diner.

Wij serveren een afwisselend 3-gangen diner met in de zomer uiteraard ook 1x per week een BBQ. In alle gevallen zullen we jullie laten meegenieten van de geweldige verse producten uit deze streek.  Wijn en koffie of thee zijn daarbij ook inbegrepen. Kortom een weekje half-pension voor twee personen voor de speciale prijs van € 849,=.

Algemene en Betalingsvoorwaarden:

De huurperiode voor een huisje is van zaterdag 16.00 uur tot de volgende zaterdag 10.00 uur.

Voor de kamers geldt een huurperiode vanaf ‘s middags 16.00 uur tot de volgende dag 10.00 uur.
Wilt u eerder gebruik maken van de kamer, i.v.m. bijvoorbeeld files, vraag dan naar de mogelijkheden. We rekenen hiervoor een toeslag van 35% van de kamerprijs.

De reservering voor een huisje is definitief als de aanbetaling van 30% van de huur door ons is ontvangen. U ontvangt van ons per mail een bevestiging. De resterende 70% van het huurbedrag voor een huisje dient te zijn voldaan op de datum die in de mail ook wordt genoemd.

Voor de kamers geldt als aanbetaling 50% van het huurbedrag. De resterende 50% dient voor de aankomstdatum te zijn overgemaak, ofwel kan bij vertrek contant worden afgerekend.

Bij annulering door de huurder

– langer dan een maand voor de dag van aanvang van de huur: blijft de aanbetaling verschuldigd

– minder dan een maand voor de dag van aanvang van de huur: is daarnaast het verschil tussen de huur en de aanbetaling nog steeds verschuldigd.

Wij houden ons daarnaast het recht voor om na uw bericht over annulering direct pogingen te mogen ondernemen het huisje/kamer opnieuw te verhuren.

Indien u gebruik maakt van een aanbieding of verwenarrangement, dient u dit vooraf bij uw boeking aan te geven.

Voor een huisje dient een borg van € 250,= te worden voldaan. U mag dit vooraf overmaken op onze rekening, ofwel in contanten bij aankomst voldoen. Voor uw vertrek zal het huisje worden gecontroleerd, en is deze o.k. bevonden ontvangt u uw borg terug c.q. wordt deze verrekend met nog te betalen kosten.

De huur van een huisje is inclusief beddengoed, maar exclusief € 60 aan schoonmaakkosten.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan of door de gasten.

Huisdieren altijd in overleg, en zijn bij ons alleen toegestaan in de kamers, dienen op het terrein ten alle tijden aangelijnd te zijn, niet in en rondom het zwembad en mogen ook niet alleen gelaten worden. Wij vragen hiervoor een toeslag van €9,50 per dag per dier.

Binnen en op de terrassen mag er niet gerookt worden.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief toeristenbelasting.