Op zoek naar een vakantiehuis in Frankrijk met een geweldig uitzicht op de Pyreneeën.

Of zoals ze in Frankrijk zeggen “gîtes”. Onze beide vakantiehuisjes zijn gevestigd in de voormalige “grange” van onze oude Ariégoise boerderij uit 1870. Bij de verbouwing zijn zoveel mogelijk originele details, zoals de originele houten balken en spanten, behouden.

Vakantiehuis Tournesol

De dikke stenen muren zorgen in de zomer voor een natuurlijke koelte en in de winter dat de warmte lekker binnen blijft. Via de oude staldeuren komt u binnen in de loggia waar zich de entree van beide huisjes bevinden.

Iedere huisje heeft op de begane grond een woon-/eetkamer en volledig ingerichte open keuken. Natuurlijk kun je ook laten verwennen en heerlijk ’s avonds bij ons mee-eten. Met z’n allen aan een lange tafel in ons gezellige restaurant of lekker buiten op het terras.

Iedere slaapkamer met eigen badkamer en toilet

Op de eerste etage heeft iedere huisje twee slaapkamers, en elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Al onze matrassen zijn 90 x 200 cm. ofwel gecombineerd in een lits-jumeaux of wel 2 matrassen in losstaande bedden.

Het is mogelijk een 5e bed te plaatsen in één van de slaapkamers. Toeslag voor een extra persoon op de kamer € 20,= per nacht. Bedlinnen (wekelijkse wissel) zit bij de verhuur inbegrepen. Hand- en theedoeken niet. Uw was kan tegen een kleine vergoeding voor u worden verzorgd.

Naast uw eigen loungeset en terras voor de huisjes zijn er op het terrein nog diverse plekken, zowel in de zon als in de schaduw, waar u zich heerlijk kunt terugtrekken en genieten van ons prachtige uitzicht op de Pyreneeën…..

Gratis WIFI is zowel in de huisjes als op het gehele terrein beschikbaar.

Zwemmen met uitzicht op de Pyreneeën

En heeft u al eens gezwommen met uitzicht op de Pyreneeën? Dat kan in ons prachtige ruime zwembad (6x12m) met Romaanse inlooptrap. Het zwembad is overal 1,5 meter diep, geschikt om lekker baantjes te trekken. Of heerlijk zonnen op het terras met hetzelfde uitzicht, heerlijk genieten, lekker ontspannen, heerlijk Frankrijk!

Vakantiehuis Tulipe

Gezellig mee-tafelen

Wij koken iedere dag voor onze gasten uit de B&B, en uiteraard kunt u ook elke dag mee-eten. Op de aankomstdag kunt u zich dan direct klaarmaken voor een heerlijk vakantie: eet ’s avonds lekker mee en ontmoet ook de andere gasten. Ook organiseren we iedere donderdag  een BBQ: met z’n alle genieten van een gezellige avond met eten en muziek.

Genieten in Frankrijk.